Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ajax handelt snel en heeft opvolger Keizer definitief binnen'

Laatste update:

Bij Sparta was Reiziger voorbestemd om op termijn Pastoor op te volgen als hoofdtrainer, maar momenteel onderhandelt Reiziger met zijn oude club Ajax over een dienstverband. Ajax ziet potentie in Reiziger, die vanaf 1 januari 2015 assistent was op Het Kasteel. De voormalig international en oud-verdediger van onder andere AC Milan, Ajax en Barcelona zou met zijn ervaring de ideale leermeester voor jonge talenten zijn.

Het mogelijke vertrek van Reiziger kan ook gevolgen hebben voor de toekomst van Pastoor bij Sparta. Pastoor heeft nooit onder stoelen of banken geschoven goed samen te werken met de voormalig rechtsback en zijn mening zeer te waarderen. Pastoor opperde zelfs om in de toekomst in een ander model te gaan werken bij Sparta en Reiziger te promoveren als eindverantwoordelijke.

Update 17.26 uur - 'Ajax handelt snel en heeft opvolger Keizer definitief binnen'
Ajax heeft Michael Reiziger definitief weten te strikken, zo weet De Telegraaf te melden. De voormalige rechtsback wordt de nieuwe trainer van Jong Ajax, waar hij de naar het eerste overgehevelde Marcel Keizer opvolgt. Naast Reiziger zou ook René Meulensteen, die Edwin van der Sar nog kent van zijn tijd bij Manchester United, een kandidaat zijn geweest.

Michael Reiziger is de perfecte kandidaat voor Jong Ajax

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
0
'Voor Arne Slot bij Feyenoord zat, was hij een dertien in een dozijn-voetballer'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
5
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties