Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax heeft Narsingh 'goede aanbieding' voorgeschoteld

Laatste update:

Narsingh wil Heerenveen graag na dit seizoen verlaten en heeft over een gebrek aan belangstelling niet te klagen. Ook PSV en het Engelse Fulham hebben concrete interesse en zodoende heeft de 21-jarige aanvaller geen trek om zijn volgend jaar aflopende contract met de noorderlingen te verlengen.

"Ajax en PSV zijn allebei mooie clubs en met beide word ik in verband gebracht. Het is gewoon even afwachten", zei Narsingh deze maand. Op de laatste dag van de winterse transfermarkt bracht Ajax een bod uit op Narsingh, die er toen voor koos niet weg te gaan uit Friesland.

Update 10 mei 10:30 uur - Ajax heeft Narsingh 'goede aanbieding' voorgeschoteld
Frank de Boer blijft hopen op de komst van Luciano Narsingh, die ook in de belangstelling van PSV en Fulham staat en zelfs al is langs geweest in Londen. "We hebben Luciano een goede aanbieding gedaan en wachten nu op zijn reactie", zegt De Boer in Voetbal International. "Ik hoop dat we eruit gaan komen met hem. Daarna is het een zaak van de clubdirecties om tot een transfersom te komen."

Speelt Luciano Narsingh komend seizoen voor Ajax?

Meer nieuws

Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
2
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
11
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
1
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
19
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties