Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax heeft Schöne nog niet terug voor duel met NAC Breda

Laatste update:

Volgens Voetbal International was er slechts sprake van een verrekking in de liesspier en kan Schöne al snel weer beginnen met trainen. Ajax speelt woensdag in de KNVB Beker de derby met JOS Watergraafsmeer, maar deze wedstrijd zal de aanvaller sowieso nog laten schieten. Mogelijk kan hij zaterdag spelen tegen NAC, of anders volgende week dinsdag tegen APOEL Nicosia.

Meer: Valentijn Driessen loopt helemaal leeg: ‘Farioli is een belachelijke keuze’

Schöne ontbrak zondag in de Klassieker tegen Feyenoord en Ajax speelde zonder de Deen de slechtste wedstrijd in tijden, zo was althans de mening van De Boer en veel van de spelers. Schöne neemt normaal gesproken de standaardsituaties bij Ajax, maar in zijn afwezigheid kon Ricardo van Rhijn met een rake vrije trap uitgroeien tot de matchwinner in De Kuip.

Update 26 september 13.37 uur - Ajax heeft Schöne nog niet terug voor duel met NAC
Na zijn uitvallen tegen Paris Saint-Germain rekende Ajax erop dat het Lasse Schöne 'een paar weken' kwijt zou zijn. Begin deze week stelde Voetbal International echter dat de liesblessure meeviel en dat de Deense rechtsbuiten wellicht tegen NAC Breda alweer mee zou kunnen doen. De praktijk heeft uitgewezen dat een snelle comeback er nog niet in zit. Ajax laat vrijdag via de clubkanalen weten dat NAC-uit nog te vroeg komt voor Schöne. "Hij heeft nog teveel last van zijn lies."

-
Lasse Schöne is de belangrijkste speler van Ajax

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
18
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties