Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax heeft tegen Nice extra optie achterin na inschrijving Dijks

Laatste update:

Naast de twee geblesseerde verdedigers zijn ook Mateo Cassierra en Vaclav Cerný niet van de partij. De twee aanvallers zijn door Keizer niet opgenomen in de groep voor het belangrijke treffen tegen les Aiglons. Nieuwkomer Benjamin van Leer is wel van de partij, al is het de vraag of hij voldoende hersteld is van een blessure om de rol van tweede doelman te kunnen vervullen.

Keizer speelt hierop in door onder meer Stan van Bladeren mee te nemen. Naast de negentienjarige doelman heeft de nieuwe trainer van Ajax 1 nog een aantal jongelingen uitgenodigd voor zijn eerste echte vuurdoop. Ook Deyovaisio Zeefuik, Carel Eiting, Frenkie de Jong en Damil Dankerlui maken deel uit van de selectie voor het duel in de voorronde van het miljardenbal.

De volledige selectie van Ajax ziet er als volgt uit: André Onana, Benjamin van Leer, Stan van Bladeren; Joël Veltman, Deyovaisio Zeefuik, Matthijs de Ligt, Davinson Sánchez, Nick Viergever, Damil Dankerlui; Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong; David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Amin Younes, Justin Kluivert.

Update 28 juli 12:06 uur - Ajax heeft tegen Nice extra optie achterin na inschrijving Dijks
Ajax heeft volgende week in de return tegen OGC Nice in de derde voorronde van de Champions League de beschikking over Mitchell Dijks. De linkervleugelverdediger is door de Amsterdammers alsnog ingeschreven bij de UEFA voor het Europese seizoen, nadat hij in eerste instantie nog ontbrak op de lijst. Overigens is het de vraag of Dijks donderdag überhaupt fit genoeg zal zijn om zijn opwachting te maken; hij traint pas sinds deze week weer volledig mee met de selectie van Marcel Keizer.

Denk jij dat Ajax de horde OGC Nice gaat nemen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties