Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ajax heeft Vilhena niet nodig en hoopt nog steeds op Ödegaard'

Laatste update:

Karim El Ahmadi en Jordy Clasie spraken zich al uit over Vilhena en in gesprek met Voetbal International doet ook Jean-Paul Boëtius dat. Hij vindt de situatie waarin zijn vriend en teamgenoot verkeert lastig. "Dit is een klotesituatie voor Tonny. Ik steun Tonny waar ik maar kan, maar uiteindelijk moet hij zelf beslissen wat voor zijn toekomst het beste is", aldus de aanvaller.

Het weekblad stelt dat er meerdere clubs zijn, die de situatie van Vilhena scherp in de gaten houden. Zo zou Ajax geïnteresseerd zijn, wanneer de middenvelder daadwerkelijk de deur bij Feyenoord achter zich dichttrekt. Eind vorig seizoen waren er al geruchten dat Napoli zich met Vilhena wilde versterken. Juventus, AC Milan, Udinese, Torino, Celta de Vigo en het Southampton van Ronald Koeman volgen de ontwikkelingen eveneens belangstellend. Vader Toy zegt dat het nog niet duidelijk is, wat zijn zoon zal doen. "Bij Feyenoord blijven is altijd de insteek geweest. Het gaat niet om geld erbij. Wel om ontwikkeling. Vertrouwen, een beetje erkenning", geeft Vilhena senior aan.

Update 20.30 uur - 'Ajax heeft Vilhena niet nodig en hoopt nog steeds op Ödegaard'
Volgens Voetbal International heeft Ajax interesse in Tonny Vilhena, die wil vertrekken bij Feyenoord. Voetbaldirecteur Marc Overmars zou het in Rotterdam kwakkelende talent graag naar Amsterdam willen halen. De Telegraaf spreekt de woorden van het weekblad echter tegen. Ajax-watcher Mike Verweij meldt dat Ajax geen interesse heeft in Vilhena, omdat men op de positie van de middenvelder al goed bezet is. Bovendien hoopt Ajax nog altijd op Martin Ödegaard.

De kans dat Tonny Vilhena in de toekomst voor Ajax speelt, acht ik...

Meer nieuws

Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
1
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
2
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
6
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
13
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
3

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties