Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ajax laat aankoop van 5,5 miljoen euro zondag keuren'

Laatste update:

Hoofdscout Henk Veldmate had de international van Jong Denemarken al op het oog toen hij bij FC Groningen werkte en beschouwt hem als 'de ideale stand-in' van Joël Veltman, die in de zomer mogelijk uit Amsterdam vertrekt. Nissen Kristensen ligt nu nog tot medio 2021 vast bij Midtjylland; het is onbekend wat voor transfersom er betaald gaat worden.

Nissen Kristensen speelde voor Brande IF en Herning Fremad alvorens hij op veertienjarige leeftijd de overstap maakte naar Midtjylland, de werkgever van Rafael van der Vaart. Hij mocht zich op zijn achttiende bij de selectie melden, tekende een vijfjarig profcontract en debuteerde in maart 2016 in het eerste elftal van De Wolven.

Sportief directeur Claus Steinlein bevestigde in april al dat er veel buitenlandse belangstelling was voor Nissen Kristensen: "Hij is een type dat in alle competities wel terechtkan. Ik zie hem wel in de Bundesliga of Premier League spelen en kan bevestigen dat er uit de grote competities navraag naar hem is gedaan", zei de bestuurder tegen Herning Folkeblad.

Update 20 januari 10.37 uur - 'Ajax telt 40 miljoen Deense kronen neer voor Nissen Kristensen'
Ajax betaalt veertig miljoen Deense kronen voor rechtsback Rasmus Nissen Kristensen, omgerekend 5,37 miljoen euro. Dat meldt Ekstra Bladet zaterdagochtend. De verdediger moet nog wel tot een persoonlijk akkoord zien te komen met de nummer twee van de Eredivisie. Naar verwachting heeft het nog enkele dagen nodig voordat de deal wordt afgerond. Een keer eerder ontving FC Midtjylland een hogere transfersom voor een speler. In 2016 werd Pione Sisto voor zes miljoen euro door Celta de Vigo weggekocht.

Update 20 januari 15.12 uur: 'Ajax laat aankoop van 5,5 miljoen euro zondag keuren'
Rasmus Nissen Kristensen lijkt zich binnenkort Ajacied te mogen noemen. Voetbal International meldt zaterdagmiddag namelijk dat de twintigjarige Deense verdediger zondag naar Amsterdam komt voor de medische keuring. Ajax betaalt FC Midtjylland naar verluidt 5,5 miljoen euro voor de rechtsback, die in de Johan Cruijff ArenA de concurrentie aan moet gaan met Joël Veltman.

Een verstandige zet van Marc Overmars?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties