Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax lijkt zich geen zorgen te hoeven maken over Lacazette

Laatste update:

Lacazette raakte in de kwartfinales van de Europa League tegen Besiktas geblesseerd aan zijn hamstring. Voorzitter Jean-Michel Aulas bevestigde tegenover L'Equipe dat de kans klein was dat de aanvaller in de wedstrijdselectie zou zitten. Hetzelfde medium meldt dat Lacazette maandag de groepstraining heeft hervat en dat hij woensdag mogelijk als invaller in actie kan komen.

Meer: Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco

Bij Ajax moet trainer Peter Bosz het doen zonder Joël Veltman en Nick Viergever. Beide verdedigers zijn geshorst en worden naar verwachting vervangen door Jaïro Riedewald en Kenny Tete. Ook Daley Sinkgraven moet de eerste halve finale naar alle waarschijnlijkheid aan zich voorbij laten gaan. Hij is nog geblesseerd.

Update 18.52 uur: Ajax lijkt zich geen zorgen te hoeven maken over Lacazette
Alexandre Lacazette lijkt het duel met Ajax op woensdag toch niet te gaan halen: "Het gaat goed met hem, maar ik denk dat het duel van morgen te vroeg voor hem komt. Maar ik vond het belangrijk voor de ploeg om hem toch mee te nemen naar Amsterdam", verduidelijkt Olympique Lyon-trainer Bruno Génésio op een persconferentie. Corentin Tolisso is wel gewoon inzetbaar voor les Gones.

Alexandre Lacazette en Corentin Tolisso zijn met Olympique Lyon meegereisd naar Amsterdam. Of ze kunnen spelen is onduidelijk, al meldt L'Equipe dat Lacazette als invaller in het veld kan komen! #ajaxol #olympiquelyonnais #ajax #europaleague #amsterdam

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

-

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
3
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
7
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties