Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax maakt tijdelijk vertrek beste spits van Copa Amsterdam officieel

Laatste update:

Het talent speelde vier jaar voor AZ en werd in 2012 topscorer van de A-junioren door 29 keer te scoren in 26 wedstrijden. Ajax rook zijn kans en nam hem voor twee seizoenen over, maar het is Van Kessel nog niet gelukt om zijn officiële debuut voor de ploeg van Frank de Boer te maken. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Almere City FC en in de Jupiler League kwam hij tot tien wedstrijden en één doelpunt. Hij scoorde in februari tegen SC Veendam (3-1 verlies).

Van Kessel keerde in mei terug bij Ajax en hij maakte persoonlijk veel indruk op de Copa Amsterdam, een toernooi voor spelers onder de negentien jaar. Hij scoorde in totaal vier keer en werd daarmee topscorer van de Copa. Hij werd bovendien verkozen tot de beste spits van het Amsterdamse toernooi. Hij moet proberen om die vorm nu vast te houden bij Trencín, dat het nieuwe seizoen van de Corgon Liga inmiddels al is begonnen. Ajax haalde onlangs Stanislav Lobotka nog weg bij Trencín.

Update 17 juli 13.50 uur - Ajax maakt tijdelijk vertrek beste spits van Copa Amsterdam officieel
Gino van Kessel meldde het afgelopen zondag al op Twitter, maar drie dagen later heeft Ajax het nieuws ook officieel bevestigd op de website van de club: de aanvaller zal voor het aankomende seizoen verhuurd worden aan AS Trencín. De verhuur is een voortvloeisel uit de samenwerking tussen de Slowaakse club en Ajax, waar Van Kessel nog een eenjarig contract heeft. In deze verbintenis zit echter een optie voor een extra seizoen.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties