Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax moet Tagliafico ook in bekerwedstrijd missen

Laatste update:

"Hij is geweest, maar we hebben hem naar huis gestuurd", laat trainer Erik ten Hag weten tegenover Ajax TV. De oefenmeester weet niet of Onana donderdag wel van de partij zal zijn: "Ik weet niet hoe zich dat ontwikkelt." Nicolás Tagliafico ontbrak zondag eveneens. De linksback, die kampt met een knieblessure, trainde maandag weer voor zichzelf.

"We zullen zo snel mogelijk proberen om hem bij de wedstrijden te betrekken, maar het moet wel verantwoord gebeuren. Het is een kwestie van dagen, hoop ik", aldus Ten Hag. Daley Sinkgraven was zondag de vervanger van Tagliafico en Ten Hag vindt dat de verdediger, die voor de winterstop al drie competitieduels mocht invallen, het 'naar behoren' heeft gedaan.

"Hij heeft zeker naar behoren gepresteerd. Daley is niet nieuw, maar in dit team is hij wel nieuw. De finetuning, die afstemming, is net even anders dan de periode waarin hij speelde. Hij moet er even inkomen, maar het is duidelijk te zien dat hij impulsen en prikkels aan deze ploeg geeft die wij heel goed kunnen gebruiken", besluit Ten Hag.

Update 23 januari 16.21 uur - Ajax moet Tagliafico ook in bekerwedstrijd missen
Nicolás Tagliafico doet donderdagavond niet mee in de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen, zo laat Ajax via Twitter weten. De linksback trainde woensdag vanwege zijn knieblessure apart van de groep. Doelman André Onana is nog een twijfelgeval.

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
2
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties