Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax neemt aanwinsten en Veltman mee op trainingskamp

Laatste update:

Veltman scheurde in april de voorste kruisband van zijn rechterknie. Hij revalideerde in Zeist, waar hij 'in een soort bejaardencomplex' een huisje huurde. Zijn langdurige blessure was een mentale tik voor Veltman, zo geeft hij toe. "Het is een kelder waarin je zit en niet uitkomt. Ik dacht niet aan opgeven, maar wel: komt dit nog goed?"

Het revalideren was een zwaar traject, geeft Veltman aan. "Je loopt er maar een beetje bij en dan moet je nog vijf maanden. Dat is gewoon heel moeilijk." Nu zijn rentree in zicht is, is het maar de vraag waar Veltman staat in de pikorde bij Ajax. Veltman denkt 'achteraan' te zullen aansluiten. "Zo simpel is het. Je was aanvoerder en eerste rechtsback, maar nu derde of vierde keus."

"Ik heb nog geen minuten gemaakt, maar ik weet wat ik kan en niet kan, dus we zien het wel", blijft hij hoopvol. Veltman speelde sinds 2012 in totaal 121 competitiewedstrijden voor Ajax. De 26-jarige rechtsback annex centrale verdediger kwam op 19 april voor het laatst in actie: hij viel na 38 minuten uit in de met 4-1 gewonnen competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo.

Update 3 januari 17.56 uur - Ajax neemt aanwinsten en Veltman mee op trainingskamp
Joël Veltman gaat met Ajax mee op trainingskamp naar Florida. De club uit Amsterdam communiceert dat de verdediger, die in april de voorste kruisband van zijn rechterknie afscheurde, een van de 31 Ajacieden is die het vliegtuig is ingestapt. Ook de aanwinsten Lisandro Magallan en Lassina Traoré gaan mee. Mateo Cassierra blijft achter in Amsterdam.

Denk je dat Joël Veltman op termijn weer basisspeler wordt bij Ajax?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
23
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties