Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ajax nog niet akkoord over miljoenentransfer Magallán

Laatste update:

Boca Juniors wees in november naar verluidt een bod van vier miljoen euro af, maar Ajax heeft volgens Vavel een verbeterd voorstel naar Buenos Aires gestuurd. Voor dat voorstel van zes miljoen euro zou Boca bereid zijn om Magallán te laten gaan, maar dan wel pas na de Copa Libertadores. Dat toernooi begint eind januari en duurt tot november 2018, maar of Boca de finale haalt, is de vraag.

Closs Continental meldt eveneens dat Boca Juniors ervoor openstaat om Magallán na de Zuid-Amerikaanse variant van de Champions League over te doen aan Ajax, maar bevestigt het tweede bod ter waarde van zes miljoen niet. Men spreekt wel van 'minimaal vier miljoen euro'. Magallán speelde tot dusverre overigens veertig wedstrijden voor Boca.

De voormalig jeugdinternational maakte in augustus 2010 zijn profdebuut en maakte in de zomer van 2012 de overstap van Gimnasia naar Boca. Laatstgenoemde club betaalde 1,4 miljoen dollar voor 80 procent van de eigendomsrechten van de stopper. Hij stond toen ook in de belangstelling van Manchester City, maar opteerde dus voor een binnenlandse transfer. Magallán zou nu overigens ook in beeld zijn bij UANL Tigres en América.

Update 15 december 09.55 uur - Ajax nog niet akkoord over miljoenentransfer Magallán
In tegenstelling tot berichten uit de Argentijnse media hebben Ajax en Boca Juniors elkaar nog niet gevonden in een transfersom voor Lisandro Magallán. Dat meldt De Telegraaf vrijdagochtend. Eerder meldde Vavel dat Boca akkoord was gegaan met een bedrag van zes miljoen euro, op de voorwaarde dat de verdediger pas na de Copa Libertadores zou mogen transfereren. Als het Ajax lukt een akkoord te bereiken met Boca, moet het nog persoonlijk rond komen met Magallán.

Denk jij dat Lisandro Magallán naar Ajax gaat?

Meer nieuws

Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
1
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
7
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
7
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
23
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
3
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties