Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ajax rondt huurdeal met Benfica af en deelt nieuw rugnummer uit

Laatste update:

Varela is afkomstig uit de jeugdopleiding van Benfica en speelde tussen 2012 en 2016 voor het beloftenteam. Hij werd in het seizoen 2015/16 verhuurd aan Real Valladolid en vertrok vervolgens definitief naar het Portugese Vitória. Na een seizoen, waarin hij 29 keer speelde, keerde hij terug bij Benfica. Voor de grootmacht kwam hij afgelopen seizoen 29 keer in actie; dit seizoen speelde hij geen enkel duel. Hij behoorde niet tot de wedstrijdselectie voor de twee Champions League-duels met Ajax.

Vermoedelijk wordt de 24-jarige Portugees gehaald als nieuwe tweede doelman, achter André Onana. Directeur Marc Overmars erkende eerder deze week al dat er mogelijk een nieuwe keeper zou komen. Hij noemde de kritiek die Kostas Lamprou recentelijk over zich heen kreeg 'vervelend'. "De mogelijkheid is zeker aanwezig dat we een nieuwe reservekeeper halen. Of er deze week een nieuwe reservekeeper komt? Dat zou kunnen", zei Overmars tegen FOX Sports.

In Lissabon moest Varela concurrenten Odisseas Vlachodimos en Mile Svilar voor zich dulden. Hij zat dit seizoen zeven keer op de bank, waarbij het vijf keer om een bekerwedstrijd ging. De viervoudig international van Portugal Onder-23 heeft een contract tot de zomer van 2022. Ajax maakt niet bekend voor welk bedrag de sluitpost in de zomer kan worden overgenomen, maar het Algemeen Dagblad gaat dus uit van ongeveer vijf miljoen euro.

Update 29 januari 15.04 uur - Ajax rondt huurdeal met Benfica af en deelt nieuw rugnummer uit
Bruno Varela mag zich Ajacied noemen. De Portugese keeper is met succes medisch gekeurd en wordt tot aan het einde van het seizoen gehuurd van Benfica. Ajax laat weten dat in de overeenkomst een optie tot koop is opgenomen. Varela gaat spelen met rugnummer 28.

Is Bruno Varela een versterking voor Ajax, denk je?

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
0
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
10
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties