Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ajax rondt komst Magallán na het weekend af'

Laatste update:

De ochtendkrant schrijft dat de club die dit seizoen eindigde als nummer twee van de Eredivisie nog wel een overeenkomst moet zien te bereiken met Boca Juniors. De Argentijnen willen een vertrek van de publiekslieveling niet in de weg staan, al moet wel het juiste bedrag op tafel komen. Vermoedelijk ligt de som die Ajax moet betalen om het contract van Magallán af te kopen rond de 8,5 miljoen euro.

Magallán speelt in de nacht van woensdag op donderdag, Nederlandse tijd, namens Boca nog een wedstrijd in de Copa Libertadores tegen Allianz Lima en Ajax hoopt dat de verdediger een dag later al in het vliegtuig richting Nederland zit. De voormalig Argentijns jeugdinternational kan een vijfjarig contract signeren en moet volgend seizoen samen met Matthijs de Ligt, als de jonge verdediger niet vertrekt, het hart van de defensie gaan vormen.

Update 18 mei 15.32 uur - 'Ajax rondt komst Magallán na het weekend af'
De Telegraaf verwacht nog altijd dat de deal aangaande Lisandro Magallán volgende week wordt beklonken. Olé meldt vrijdag dat de miljoenentransfer van de verdediger van Boca Juniors mogelijk vrijdag al wordt afgerond, maar De Telegraaf benadrukt dat er nog wat tijd overheen gaat. De clubs verwachten naar verluidt na Pinksteren een overeenkomst te hebben gesloten.

Een goede aanwinst voor Ajax?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
18
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties