Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax schrijft buitengewone aandeelhoudersvergadering uit

Laatste update:

"Gevoelsmatig strijden we ook niet tegen onze club, maar tegen mensen die op een heel andere manier naar topsport kijken", vervolgt Cruijff in gesprek met Voetbal International. "Die hele rechtszaak was verwarrend, juist vanwege die tegenstrijdigheid. Maar we doen het voor Ajax. In eerste instantie is dit natuurlijk schadelijk voor de club. Op de lange termijn is het positief."

Voor Martin Sturkenboom, die al in Amsterdam begonnen is als algemeen directeur ad interim en in die functie kritiek leverde op Wim Jonk, heeft Cruijff geen goed woord over. "Ik heb Sturkenboom gecomplimenteerd. Hij is net in dienst, komt nooit op De Toekomst en binnen enkele dagen heeft hij al besloten wie wel en wie niet deugt. Waar bemoeit die man zich mee?"

Van Gaal en Cruijff hebben overigens contact met elkaar. Dat zei eerstgenoemde, die woensdagmiddag bij een opening van een voetbalveld in Nieuw-Vennep voor de stichting Spieren voor Spieren aanwezig was, tegen BNR. Van Gaal zei onder meer dat hij 'contact heeft met Cruijff en veel contact met Ten Have.'

Uitspraak in hoger beroep
Op 18 januari staan Cruijff en consorten enerzijds en 'de nv Ajax' anderzijds weer tegenover elkaar in de rechtbank. Die dag dient het hoger beroep in de zaak tussen de beide partijen, meldt Novum woensdag. In het kort geding vechten Ajax en de commissarissen Steven ten Have, Edgar Davids, Paul Römer en Marjan Olfers de uitspraak van de rechter aan (dat de aanstellingen van Louis van Gaal en Martin Sturkenboom opgeschort werden).

Update 21 december 19:15 uur - Ajax schrijft buitengewone aandeelhoudersvergadering uit
De aandeelhouders van Ajax kunnen op vrijdag 10 februari laten weten of ze nog vertrouwen hebben in de raad van commissarissen van de Amsterdamse club. De club heeft voor die dag een buitengewone aandeelhoudersvergadering uitgeschreven. Ajax komt hiermee tegemoet aan een wens van de voorzieningenrechter in Haarlem, die zich liever niet wilde bemoeien met de machtsstrijd.

De voorzieningenrechter schorste de beoogde benoeming van de beoogde directeuren Louis van Gaal en Martin Sturkenboom Ajax en de commissarissen Steven ten Have, Edgar Davids, Marjan Olfers en Paul Römer gaan op 18 januari in beroep tegen die uitspraak.

Denk je dat het snel weer rustig wordt bij Ajax?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
2
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
11
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties