Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax sleutelt aan Amsterdam ArenA: 'Het ziet er fantastisch uit'

Laatste update:

Na de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van aankomende zondag wordt demontabele tribune uit de gracht van de lange zijde oost verwijderd. Na de bekerwedstrijd tegen Vitesse op 18 december, wordt deze vervangen door een vaste tribune die over de gracht wordt gebouwd.

Tijdens de eerste wedstrijd na de winterstop, thuis tegen FC Groningen op 16 januari, kunnen de nieuwe zitplaatsen voor het eerst in gebruik worden genomen. In de winterstop van het seizoen 2012/13 breidde Ajax de capaciteit van de thuishaven ook al eens met 900 plekken uit.

Update 12 januari 17.58 uur - Ajax sleutelt aan Amsterdam ArenA: 'Het ziet er fantastisch uit'
Ajax heeft de capaciteit van de Amsterdam ArenA met bijna 300 zitplaatsen uitgebreid. De club heeft een nieuwe tribune aan de oostzijde van het stadion laten bouwen en er kunnen nu 53.346 supporters in de ArenA terecht. Algemeen directeur Michael Kinsbergen laat via zijn account op Twitter weten dat de vernieuwde oostzijde er 'fantastisch' uitziet.

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
3
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties