Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax-talent tekent driejarig contract bij FC Twente

Laatste update:

De sluitpost legt hiervoor een contractvoorstel van Marc Overmars naast zich neer. De directeur spelersbeleid deed De Lange onlangs een aanbieding om voor drie jaar te tekenen, maar hij kiest nu voor zijn eigen sportieve toekomst. Ondanks het vertrek van Diederik Boer ziet De Lange, doordat Ajax voor volgend seizoen zes keepers onder contract heeft staan, te weinig mogelijkheden om zich op korte termijn bij het eerste te kunnen voegen, zo meldt het medium.

Bij Twente lijkt die kans door het naderende vertrek van Sonny Stevens en Nick Marsman een stuk groter. De Lange zal in Enschede moeten gaan concurreren met Jorn Brondeel, die van NAC Breda overkomt. Joël Drommel zal naar alle waarschijnlijkheid worden verhuurd.

Update 14 april 17.00 uur - Ajax-talent tekent driejarig contract bij FC Twente
Jeffrey de Lange verruilt Ajax definitief voor FC Twente, zo bevestigt de club op zijn website. De negentienjarige doelman tekent in Enschede een contract dat hem voor drie jaar aan de club verbindt. "FC Twente volgde mij al een tijdje en in de gesprekken met de trainer en keeperstrainer kreeg ik een heel goed gevoel. Ajax heeft mij ook een contract aangeboden, maar het sportieve perspectief bij FC Twente ziet er voor mij beter uit", zegt De Lange op de website van FC Twente.

OFFICIEEL! Jeffrey de Lange verruilt Ajax voor FC Twente. De negentienjarige doelman tekent voor drie jaar in Enschede. #ajax #fctwente #delange #eredivisie

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Vind jij dat Ajax meer had moeten doen om Jeffrey de Lange aan boord te houden?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties