Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax-verdedigers missen ook return in Gelsenkirchen

Laatste update:

De linksback werd in de rust van het Europa League-treffen vervangen door Matthijs de Ligt en heeft een verrekking in een band van zijn linkerknie opgelopen. Hoe lang hij precies uitgeschakeld is, is nog niet duidelijk. Voor Sinkgraven blijft een weerzien met zijn oude club, waar hij tussen 2013 en 2015 onder contract staat, dus uit.

De verdediger was overigens niet de enige die het duel met die Knappen niet ongeschonden afsloot, al lijkt de rest van de kwetsuren mee te vallen: "Nick Viergever had last van zijn lies, Davinson Sánchez van zijn rug. Er liepen wel wat jongens bij die even op hun tanden moesten bijten. Dat heb je altijd na een Europese wedstrijd. Jongens hebben dan wat kneuzingen en tikkies. Maar we hebben twee dagen om te herstellen", vertelde Peter Bosz na de wedstrijd bij FOX Sports.

Update 15 april 18.25 uur - Ook mogelijke vervanger Sinkgraven ontbreekt bij Ajax
Peter Bosz kan komende zondag ook niet beschikken over Jaïro Riedewald, zo meldt Ajax op zijn website. Net als Daley Sinkgraven kampt Riedewald met knieklachten, waardoor hij de wedstrijd tegen sc Heerenveen aan zich voorbij moet laten gaan.

Update 16 april 14.27 uur - Bosz mist door ziekte derde verdediger in duel met Heerenveen
In navolging van Daley Sinkgraven en Jaïro Riedewald is ook Kenny Tete zondagmiddag niet inzetbaar voor Ajax tegen sc Heerenveen. De rechtsback heeft zich ziek afgemeld bij trainer Peter Bosz, maakt Ajax bekend. Zijn vervanger is Deyovaisio Zeefuik, die zaterdag voor de zekerheid al bij de selectie was gehaald.

Update 18 april 18.18 uur: Ajax-verdedigers missen ook return in Gelsenkirchen
Daley Sinkgraven en Jaïro Riedewald waren beiden niet van de partij bij de wedstrijd die Ajax afgelopen weekend tegen sc Heerenveen speelde en het duo is donderdag eveneens niet inzetbaar tegen Schalke 04. Peter Bosz heeft de twee verdedigers uit zijn selectie voor de Europa League-return in Gelsenkirchen gelaten. Lasse Schöne, die de heenwedstrijd miste met een schorsing, kan wel weer spelen.

Denk jij dat Ajax gaat winnen van sc Heerenveen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
8
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
129

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties