Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax verhuurt Warmerdam compleet seizoen aan PEC

Laatste update:

Warmerdam, twintig jaar oud, speelde de laatste twee jaar steeds voor Jong Ajax in de Jupiler League. Hij heeft al meer dan vijftig wedstrijden achter zijn naam staan en er zouden meerdere clubs interesse hebben in een huurdeal met Ajax. PEC heeft volgens de regionale radio- en televisiezender echter de beste papieren. De clubs zijn alleen nog niet met elkaar in gesprek.

PEC klopte de voorbije jaren al meermaals aan bij Ajax voor spelers. Vorig seizoen haalde men Mickey van der Hart en Abdelmalek El Hasnaoui binnen en huurde de club Queensy Menig, het jaar ervoor arriveerde Jody Lukoki en trok men Sheraldo Becker tijdelijk aan. Voor het nieuwe seizoen zijn Calvin Verdonk (Feyenoord) en Hachim Mastour (AC Milan) al gekomen.

Update 18 juli 11.06 uur - Ajax verhuurt Warmerdam compleet seizoen aan PEC
Django Warmerdam brengt het seizoen 2016/17 op huurbasis door bij PEC Zwolle. De club uit Overijssel leent de verdediger een jaar van Ajax, waar hij nog niet in het eerste speelde. Wel heeft Warmerdam al meer dan vijftig duels voor Jong Ajax in de Jupiler League achter zijn naam staan.

PEC Zwolle is een goede club voor talenten om zich te ontwikkelen

Meer nieuws

Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
35
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
4
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties