Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ajax wacht op akkoord over transfersom en betalingstermijnen

Laatste update:

Neres, international van Brazilië Onder-20, komt uit de jeugdopleiding van São Paulo en maakte in oktober zijn officiële debuut in het eerste elftal. Hij heeft inmiddels zes duels in clubverband achter zijn naam staan en daarin kwam hij tot twee doelpunten.

Neres, die bij São Paulo nog een contract heeft tot nieuwjaarsdag 2019, zou dus gezien kunnen worden als de opvolger van El Ghazi. Ajax is zo goed als rond met Lille en met de transfersom zou zo'n zeven miljoen euro gemoeid moeten gaan.

Update dinsdag 17 januari 7.10 uur - Nog geen akkoord met Lille: 'Er is contact, maar geen contract'
OSC Lille heeft Anwar El Ghazi nog niet binnen. De zus en tevens zaakwaarnemer van de buitenspeler bevestigt tegenover De Telegraaf dat er gesproken is met de Franse club, maar dat het daar bij is gebleven. "Er is contact, maar geen contract", aldus Nabila El Ghazi.

Update dinsdag 24 januari 12.43 uur - 'Ajax laat El Ghazi bij Lille tekenen ondanks minimale bezetting'
Ajax en OSC Lille zijn dicht bij een akkoord over de transfersom van Anwar El Ghazi. Volgens het Algemeen Dagblad reist de buitenspeler van de Amsterdammers af naar Frankrijk om daar woensdag zijn handtekening te zetten. Ondanks de afwezigheid van Bertrand Traoré (Afrika Cup), Vaclav Cerny en Pelle Clement (blessures) laat Ajax El Ghazi gaan.

Update 27 januari 07.14 uur - Ajax wacht op akkoord over transfersom en betalingstermijnen
Anwar El Ghazi mag zich nog geen speler van Lille noemen. De Telegraaf meldt dat de clubs het nog eens moeten worden over de transfersom en de betalingstermijnen. Mocht de transfer afketsen, dan sluit de rechtsbuiten volgende week weer aan bij het eerste elftal van trainer Peter Bosz.

Zou David Neres een geschikte opvolger van Anwar El Ghazi zijn, denk je?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
2
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
10
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
10
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
16
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
35
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties