Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax wil miljoenentransfer nog voor het weekend afronden

Laatste update:

De onderhandelingen tussen Marc Overmars en Fluminense over het twintigjarige talent zouden zich inmiddels al in een vergevorderd stadium bevinden. Ajax zal wel af moeten zien te rekenen met concurrent AC Milan, dat de pijlen eveneens op Richarlison heeft gericht. De aanvaller moet naar verluidt zo'n twaalf tot vijftien miljoen kosten.

Als Ajax dat bedrag daadwerkelijk neerlegt voor de rappe vleugelaanvaller, die eveneens in de spits uit de voeten kan, wordt hij na Hakim Ziyech en David Neres de derde aanwinst boven de tien miljoen euro in een jaar tijd. Richarlison staat nog tot medio 2020 onder contract in Rio de Janeiro. Als Ajax erin slaagt hem donderdag nog te strikken, is de aanvaller mogelijk speelgerechtigd voor de ontmoeting met OGC Nice in de voorronde van de Champions League aanstaande woensdag.

Naast een aanvaller is Ajax door het naderende vertrek van Jaïro Riedewald en een mogelijke transfer voor Mitchell Dijks nog op zoek naar een linksback, terwijl Overmars ook rondkijkt naar een rechtervleugelverdediger in het geval dat Deyovaisio Zeefuik niet voldoet. Voor die posities is de club eveneens bereid om flink in de buidel te tasten.

Update 20 juli 12.05 uur - Ajax wil miljoenentransfer nog voor het weekend afronden
Ajax wil de komst van Richarlison nog voor het weekend afronden, zo meldt Voetbal International. De onderhandelingen over de vleugelaanvaller van Fluminense zouden zich bevinden in de afrondende fase. Richarlison moet naar verluidt zo'n twaalf tot vijftien miljoen kosten. Ajax hoopt deze zomer ook nog twee defensieve versterkingen te strikken.

Vind jij dat Ajax opnieuw ruim tien miljoen uit moet trekken voor een vleugelaanvaller?

Meer nieuws

Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
8
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties