Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax zwaait halverwege Klassieker twee kampioenen uit

Laatste update:

Ajax laat woensdag weten dat men halverwege de Klassieker tegen Feyenoord, op zondag 25 januari, een uitzwaaimoment organiseert voor de 24-jarige Blind. Hij kwam op zeer jonge leeftijd al binnen bij de club en groeide uiteindelijk uit tot een van de beste spelers bij Ajax, nadat hij het in een eerder stadium juist nog erg moeilijk had.

Blind werd uiteindelijk viermaal op rij landskampioen bij Ajax. Inmiddels is hij een vaste waarde in het team van Louis van Gaal bij Manchester United. Gedurende de tweede seizoenshelft zal Ajax ook proberen afscheidsmomenten te organiseren voor andere ex-spelers, laat de club weten.

Update 20 januari 16.09 uur - Ajax zwaait halverwege Klassieker twee kampioenen uit
Behalve Daley Blind neemt ook Toby Alderweireld aanstaande zondag officieel afscheid van Ajax. In de rust van de wedstrijd tegen Feyenoord krijgt het publiek in Amsterdam de gelegenheid om de Belgische verdediger, die in de zomer van 2013 al vertrok, uit te zwaaien. "Ajax en Alderweireld zochten al geruime tijd naar een geschikte datum voor zijn afscheid. Vanwege de drukke voetbalkalender was er tot dusver nog geen goed moment gevonden", stelt de club dinsdag. "Een gezamenlijk afscheid met Daley Blind tijdens de rust voor de Klassieker zorgt in ieder geval voor een fraai decor." Alderweireld won in zijn Ajax-jaren driemaal de landstitel.

Daley Blind heeft Ajax ... verlaten voor Manchester United

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
13
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
37
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
19
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
6
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties