Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Akkoord met Bayern wordt ontkend: 'De geruchten kloppen niet'

Laatste update:

Goretzka stond in 2012 ook al op de radar van de Duits landskampioen, zo blijkt uit de woorden van jeudgtrainer Michael Tarnat: "Hermann Gerland (assistent van Carlo Ancelotti, red.) wees mij al op Goretzka toen hij nog voor VFL Bochum Onder-19 speelde. Leon was op dat moment niet klaar voor een overstap, hij wilde eerst doorbreken bij Bochum en zijn middelbare school afmaken. Dat moesten we toen accepteren", blikt hij terug.

Het is overigens niet zeker dat Schalke Goretzka aankomende zomer moet laten gaan. BILD schrijft namelijk dat de kans bestaat dat Bayern nog een jaar wacht, aangezien het contract van de middenvelder in Gelsenkirchen in 2018 afloopt.

Update 24 mei 19.04 uur - Akkoord met Bayern wordt ontkend: 'De geruchten kloppen niet'
Leon Goretzka zou een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Bayern München, maar de middenvelder verzekert via zijn Facebook-account dat de geruchten nergens op gebaseerd zijn. "Er doen veel geruchten de ronde, maar ze kloppen niet. Als ik een beslissing heb genomen, zal ik die uiteraard kenbaar maken", aldus de middenvelder van Schalke 04.

Denk jij dat Leon Goretzka een goede aanwinst zou zijn voor Bayern München?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties