Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Albanië én Servië vechten straf van UEFA aan bij CAS

Laatste update:

Het duel werd eerder deze maand na 41 minuten, vanwege ongeregeldheden op het veld en de tribunes, bij een 0-0 stand gestaakt. Tot verbazing van iedereen verscheen een drone boven het veld met daaronder een Albanese vlag. De Serviër Stefan Mitrovic trok de vlag vervolgens naar beneden, wat enkele Albanese spelers probeerden te beletten. Er ontstond een flinke vechtpartij, waarna ook toeschouwers het veld opkwamen en de Albanese spelers aanvielen.

Servië moet de toegekende drie punten inleveren én de komende twee thuiswedstrijden in Groep I zonder publiek afwerken. Beide landen krijgen een boete van 100.000 euro.

Update 24 oktober 18.46 uur - Albanië gaat in beroep tegen uitspraak van UEFA
Albanië is het niet eens met de beslissing van de Europese voetbalbond (UEFA), om Servië een reglementaire 3-0 zege toe te kennen. De UEFA besloot daartoe naar aanleiding van de ongeregeldheden in het EK-kwalificatieduel, eerder deze maand. De Albanese bond gaat in beroep tegen het besluit. "Teleurstellend en onrechtvaardig", vindt voorzitter Armand Duka van de FSHF. "We zullen in beroep gaan en ons recht opeisen."

Update 3 december 14.00 uur - 'Albanië zet strijd rond 'drone-incident' voort: 'Recht op de zege'
De UEFA dacht het incident rond de drone bij de wedstrijd tussen Servië en Abanië opgelost te hebben, maar Albanië laat het er niet bij zitten. De UEFA kende een reglementaire 3-0 overwinning toe aan Servië, omdat er een vlag van Groot-Albanië het stadion in was gevlogen. Daaropvolgend braken rellen uit tussen spelers en supporters. Albanië tekende beroep aan, maar krijgt geen gelijk van de beroepscommissie van de UEFA. Daarom stapt Albanië nu naar het hoogste sporttribunaal, het CAS. "Wij zetten de juridische strijd voort. We zijn ervan overtuigd dat we recht hebben op de zege", zo meldt de voetbalbond van Albanië.

Update 8 januari 19.02 uur - Albanië én Servië vechten straf UEFA aan bij CAS
Zowel Servië als Albanië gaat de straf die de UEFA beide landen heeft opgelegd aanvechten bij het internationaal sporttribunaal CAS. De ethische commissie van de UEFA oordeelde dat Albanië de wedstrijd reglementair met 3-0 had verloren, terwijl de Serviërs drie punten in mindering kregen. Ook moet Servië twee thuisduels zonder publiek afwerken en kreeg het, evenals Albanië, een boete van 100.000 euro.

-
Albanië verdient de zege

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
11
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
24
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
32
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties