Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Alcácer vraagt clubleiding Valencia om transfer naar Barcelona'

Laatste update:

Mundo Deportivo claimt dat voorzitter Layhoon Chan en technisch directeur Jesús Garcia Pitarch Alcácer niet willen laten gaan en dat zij de deal vooralsnog tegenhouden. Robert Fernández, de technisch directeur van Barcelona, is goed bevriend met Pitarch en probeert op hem in te praten. Hij wil zijn collega ervan overtuigen dat het niet veel zin heeft om Alcácer te behouden, als Lim al akkoord is gegaan met een transfer en de aanvaller zelf ook graag naar Camp Nou wil komen.

De 22-jarige Alcácer wordt door Luis Enrique gezien als een goede stand-in voor Luis Suárez, wanneer de Uruguyaan eens rust nodig heeft of geblesseerd/geschorst is. Barcelona dacht eerder deze zomer nog aan Kevin Gameiro en Luciano Vietto, maar deze aanvallers maakten andere keuzes. Alcácer speelde tot dusver 93 competitiewedstrijden voor Valencia en wist daarin 30 keer te scoren.

Update 25 augustus 11.05 uur - 'Alcácer vraagt clubleiding Valencia om transfer naar Barcelona'
Paco Alcácer heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Barcelona. De aanvaller zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Spaanse kampioen over een contract en volgens verschillende Spaanse media heeft Alcácer nu aan de clubleiding van Valencia gevraagd om mee te werken aan een transfer. Beweerd wordt dat clubeigenaar Peter Lim het licht al op groen heeft gezet, maar dat voorzitter Layhoon Chan en technisch directeur Jesús Garcia Pitarch nog tegenstribbelen.

Paco Alcácer zou een mooie aanwinst zijn voor Barcelona

Meer nieuws

'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
24

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties