Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Alexis Sánchez ontkent stellig: 'Esto es FALSO!!!'

Laatste update:

The Sun bericht vrijdag namelijk dat de twee een weddenschap van 22 duizend euro zijn aangegaan over het ontslag van Mourinho en dat Sánchez als winnaar uit de bus is gekomen. Hij zou zijn ploeggenoten vervolgens via WhatsApp op de hoogte hebben gebracht met het bericht: "Ik zei het toch! Het enige dat nodig was, is een beetje geduld. Rojo, ik krijg 22 duizend euro van je."

De geruchten over Sánchez komen op een moment dat hij er toch al niet goed op staat bij club en achterban. De aanvaller, die een slordige 560 duizend euro per week incasseert, bevindt zich momenteel in zijn geboorteland om te herstellen van een hamstringblessure, maar werd onlangs wel gefotografeerd terwijl hij paardreed.

Manchester United ging een jaar geleden ver om Sánchez uit de handen van Manchester City te houden en maakte hem de bestbetaalde speler in de Premier League, terwijl ook Henrikh Mkhitaryan in de deal om de aanvaller over te nemen van Arsenal werd betrokken. De ex-speler van verder onder meer Barcelona en Udinese slaagt er echter niet in om te imponeren in het shirt van the Red Devils en scoorde pas vier keer in dertig wedstrijden.

Update 21 december 16.55 uur - Alexis Sánchez ontkent stellig: 'Esto es FALSO!!!'
Alexis Sánchez baalt van de berichtgeving van The Sun. De Engelse boulevardkrant meldde vrijdagochtend dat de Chileen met teamgenoot Marcos Rojo had gewed om het ontslag van José Mourinho bij Manchester United, maar de aanvaller ontkent dit verhaal op Twitter. "Esto es FALSO!!! De baas bracht mij naar de beste ploeg ter wereld en ik ben hem alleen maar dankbaar. Ik kan niet wachten om het team weer te helpen. Samen komen we door deze periode heen", aldus de routinier.

Denk jij dat Alexis Sánchez onder Ole Gunnar Solskjaer een hoger niveau gaat halen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties