Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Als De Laurentiis een oorlog wil, dan kan hij een oorlog krijgen'

Laatste update:

De Laurentiis zegt in een interview met Corriere dello Sport dat Napoli vroeg genoeg doorhad dat het menens was."Een halfuur nadat Juventus ons op de hoogte bracht, dat ze de transferclausule wilden betalen, zijn wij plannen gaan maken voor de toekomst. Al na de eerste statements van Higuaíns broer begrepen we dat we het risico liepen op zoek te moeten naar een nieuwe spits", aldus De Laurentiis. "Maar we verwachtten niet serieus dat hij ons zou verlaten, of dat hij zijn drie seizoenen in Napels op zo'n manier zou uitwissen."

"Sommige mensen vinden het woord verraad te zwaar, maar ik denk anders. In deze transfer komt het verraad juist goed naar voren, inclusief ondankbaarheid. Maar goed, ik wil deze zaak afsluiten zonder polemiek. Ik had een bepaald beeld van Juventus, maar ik had ander gedrag van ze verwacht. Ja, er was een clausule. Dat klopt. En officieel is er geen vuil spel gepleegd, behalve dan misschien de geheime medische keuring. Maar in deze harteloze voetbalwereld is er geen respect meer voor sentiment", sluit de preses af.

Update 29 juli 14.37 uur - 'Als De Laurentiis een oorlog wil, dan kan hij een oorlog krijgen'
Gonzalo Higuaín is naar Juventus vertrokken, maar het laatste woord is nog niet over deze transfer gesproken. Aurelio De Laurentiis haalde deze week flink uit naar de vertrokken aanvaller en daar is Nicolas Higuaín, de broer én zaakwaarnemer van Gonzalo, niet blij mee: "Als hij een oorlog wil, dan kan hij een oorlog krijgen", antwoordde hij op de vraag wat hij van de woorden van De Laurentiis vond.

Heeft Aurelio De Laurentiis gelijk?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
18
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties