Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Als we Ronnie binnen kunnen halen, zou dat natuurlijk geweldig zijn'

Laatste update:

Stam was in het verleden actief bij NAC Breda, FC Twente en Wigan Athletic. Na twee jaar in Luik kreeg hij van de nieuwe eigenaar te horen dat de jeugd voorrang zal krijgen. Stam denkt nog steeds hetzelfde te kunnen brengen. "Ik denk dat ik nog jaren meekan. Het liefst op een zo hoog mogelijk niveau", zo vertelt hij tegen Voetbal International.

Volgens het weekblad heeft onder meer ex-werkgever NAC interesse in Stam. Coach Robert Maaskant sprak zelfs al met de verdediger, maar dat onderhoud vond wel plaats vóór de afdaling van de Bredase club naar de Jupiler League. Hij gaat NAC in ieder geval vragen mee te mogen trainen om zijn conditie op peil te houden.

Update 22 juli 10.25 uur - 'Als we Ronnie binnen kunnen halen, zou dat natuurlijk geweldig zijn'
Robert Maaskant hoopt dat hij Ronnie Stam binnenkort aan zijn selectie kan toevoegen. De verdediger houdt zijn conditie op peil bij NAC Breda en heeft een aanbieding voor een contract gekregen. "Als we Ronnie binnen kunnen halen, zou dat natuurlijk geweldig zijn", zegt Maaskant tegen Voetbal International. "We hopen op korte termijn te horen of hij ingaat op ons voorstel."

Ronnie Stam zou bij een subtopper in de Eredivisie niet misstaan

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties