Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Amateur doet aangifte van racisme na oerwoudgeluiden

Laatste update:

Assistent-coach Henk Drost had de arbiter al gevraagd om in te grijpen, maar in de plaats daarvan, kreeg hij een rode kaart van de dienstdoende scheidsrechter. Hoofdcoach Ed Engelkes van VVOG greep vervolgens zelf in en stapte met zijn pupillen bij een 2-0 achterstand van het veld, zo valt er te zien op beelden van JTAV.

Na ongeveer tien minuten werd de wedstrijd alsnog uitgespeeld. "Het is schandalig dat je je daar op dit niveau nog druk om moet maken en dat mensen het in hun botte kop halen om mensen zo te bejegenen", aldus Engelkes. Harkemase Boys laat op de website weten dat het om één toeschouwer ging en dat dit gedrag 'ten zeerste' wordt afgekeurd.

Update 7 maart 15.57 uur - Amateur doet aangifte van racisme na oerwoudgeluiden in Harkema
Pernelly Biya, de speler van VVOG die zaterdag oerwoudgeluiden naar zijn hoofd geslingerd kreeg tijdens het duel met Harkemase Boys, heeft aangifte gedaan van racisme. Volgens de KNVB gaat het om één persoon, die hard zal worden aangepakt. De bond stelt namelijk ook een onderzoek in. "De tuchtcommissie gaat verder over zijn straf, maar persoonlijk zeg ik: keihard straffen. Los daarvan hoop ik dat deze jongen de les van zijn leven heeft gehad", zegt directeur amateurvoetbal Jan-Dirk van der Zee in het Algemeen Dagblad.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Conference League: Olympiacos - Fiorentina
2
TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren
1
'Ruud Van Nistelrooij krijgt kans op revanche in de Premier League'
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Koeman verrast met doorstrepen naam: 'Mokerslag, EK-droom is verbrijzeld'
44
Drie spelers uit EK-selectie Nederlands elftal doen niet mee tegen Canada
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties