Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Amateurs en zaalvoetballers gaan spelen voor Denemarken

Laatste update:

Als Denemarken bij de UEFA niet tijdig een selectie bekendmaakt, loopt het de kans te worden uitgesloten voor de kwalificatiereeks van het EK in 2020. Woensdagavond speelt Denemarken een oefenduel met Slowakije en zondag neemt het land het op tegen Wales. Volgens Ekstra Bladet zijn veel zaalvoetballers gepolst om af te reizen naar Trnava.

De spelersvakbond onderneemt momenteel een laatste verzoeningspoging, zodat men in ieder geval tot de volgende interlandperiode met elkaar door een deur kan. "We moeten dit conflict nu oplossen", laat Eriksen, de vedette van de nationale ploeg, in een persbericht weten. "Laten we de handen weer ineen slaan, DBU. We bieden opnieuw een tijdelijke verlenging van de oude overeenkomst aan."

"Dan redden we voor nu in elk geval het gezicht van het Deense voetbal. Na de twee komende interlands hebben we dan de tijd om verder te onderhandelen. Het zou nergens op slaan als de DBU dit aanbod niet accepteert. De overeenkomst heeft jarenlang prima gewerkt en hoeft nu maar een maand langer geldig te zijn. Zeg ja en we stappen meteen op het vliegtuig."

Update 4 september 16.10 uur - Deense bond bevestigt compleet nieuwe selectie
Denemarken neemt het woensdag met een volledig andere selectie op tegen Slowakije, zo meldt de Deense voetbalbond (DBU) dinsdag. John Faxe Jensen is tijdelijk aangesteld als bondscoach. De DBU heeft zodoende een tijdige oplossing voor het conflict met de gebruikelijke internationals. "We moeten aantreden in deze duels om miljoenen aan boetes en een mogelijke uitsluiting te voorkomen", legt Kim Hallberg van de DBU uit. Het is onbekend welke spelers afreizen naar Slowakije.

Update 5 september 09.35 uur - Amateurs en zaalvoetballers gaan spelen voor Denemarken
De Deens voetbalbond (DBU) heeft zes zaalvoetballers uit het nationale team geselecteerd voor het treffen met Slowakije woensdagavond. De rest van de Deense selectie komt uit op het derde of vierde niveau in Denemarken. De DBU voelde zich genoodzaakt een snelle oplossing te vinden voor het conflict met de gebruikelijke internationals. Mogelijk wordt het Nations League-duel met Wales komende zondag eveneens met deze selectie afgewerkt.

Verwacht jij dat het conflict snel wordt opgelost?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties