Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Amerikaans toptalent komt voor tweede stage naar Feyenoord

Laatste update:

Wan Kuzain, wiens volledige naam Wan Kuzain Wan Kamal is, zag het levenslicht in de Verenigde Staten en beschikt over Maleisische roots. In de Verenigde Staten is men lyrisch over de kwaliteiten van de tiener, die zelfs met Lionel Messi wordt vergeleken en als de toekomstige ster van het WK 2018 in Rusland wordt omschreven. Het talent, geboren in september 1998, zou dan negentien jaar zijn. Momenteel is hij voor de Onder-17 van zijn geboorteland actief.

Kuzain is niet de eerste voetballer die in de Verenigde Staten de hemel in wordt geprezen. Freddy Adu werd op veertienjarige leeftijd 'de nieuwe Pelé' genoemd en tekende op achttienjarige leeftijd een contract met Benfica. Het was het begin van een lange tocht langs tal van clubs. Momenteel is de 24-jarige aanvaller clubloos en traint hij mee met Blackpool. Men kwam ook superlatieven te kort om Jozy Altidore te omschrijven. De aanvaller heeft het inmiddels wel tot de Premier League geschopt.

Update 19 maart 10.45 uur - Amerikaans toptalent komt voor tweede stage naar Feyenoord
Wan Kuzain komt binnenkort voor de tweede keer op proef bij Feyenoord. De vader van het vijftienjarige toptalent heeft dat volgens RTV Rijnmond aangekondigd. Kuzain wordt in de Verenigde Staten 'de nieuwe Messi' genoemd en liep vorige maand al een stage in Rotterdam. Dat is blijkbaar goed bevallen.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
12
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties