Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ancelotti neemt Rodríguez gewoon mee naar WK voor clubteams

Laatste update:

"Ik denk niet dat hij dat toernooi haalt", zei coach Carlo Ancelotti maandag. "Het is moeilijk om in zo'n korte tijd van een kuitblessure te herstellen. Hij komt hooguit in aanmerking voor een eventuele finale." Door de kwetsuur komt James sowieso dinsdag niet in actie in de wedstrijd in de Champions League tegen Ludogorets. De bekerhouder is overigens al zeker van plaatsing voor de knockout-fase.

Het WK voor clubteams gaat komende woensdag van start. Real Madrid stroomt pas in tijdens de halve finales, die op 16 en 17 december worden gespeeld. Aan het toernooi doen de kampioenen van de zes continenten mee.

Update 11 december 16.35 uur - 'Man van 80 miljoen' waarschijnlijk toch met Real actief op WK
Er bestaat een kans dat James Rodríguez toch aanwezig is op het WK voor clubteams in Marokko. Carlo Ancelotti was een aantal dagen geleden nog pessimistisch over de kansen op deelname van de Colombiaan, maar toonde zich donderdag al een stuk optimistischer. Bij een eventuele finale is de spelmaker mogelijk inzetbaar. "Hij is weer gestart met trainen en ik hoop dat hij komende week donderdag weer met de groep mee kan doen", zei de Italiaan.

Mocht Real Madrid de halve finalewedstrijd tegen de winnaar van de ontmoeting tussen het Mexicaanse Cruz Azul en het Australische Western Sydney Wanderers overleven, dan speelt de Champions League-houder volgende week zaterdag (20 december) de finale. Bij een nederlaag in de halve eindstrijd, spelen los Merengues eerder op die dag om de derde plek.

Update 14 december 19.17 uur - Ancelotti neemt Rodríguez gewoon mee naar WK voor clubteams
Real Madrid reist met een selectie van 22 spelers af naar Marokko, waar het dinsdag de eerste wedstrijd op het WK voor clubteams speelt. James Rodríguez zit gewoon bij de groep en de Colombiaan lijkt dus fit genoeg om in actie te kunnen komen. Overigens is de wedstrijd van Real tegen het Mexicaanse Cruz Azul niet in Rabat, maar in Marrakech: het duel is verplaatst vanwege noodweer in Rabat.

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
1
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties