Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Anderlecht deelt recordboete uit aan sterspeler

Laatste update:

De Argentijnse Belg ging in december op vakantie maar keerde in januari wel terug naar Brussel. Dat deed hij echter een paar dagen te laat, terwijl hij al vijf dagen eerder op vakantie mocht naar zijn vaderland dan teamgenoten. Dat irriteert Anderlecht flink. Afgelopen vrijdag is de aanvaller weer naar Catalonië vertrokken en daar hij wil nog de hele maand februari werken aan zijn herstel, met dokter Ramon Cugat van Barcelona. Bij Anderlecht is men niet blij: de club wil dat Suarez naar Lieven Maesschalk gaat en niet steeds naar Spanje trekt.

Manager Herman Van Holsbeeck spreekt bij Sporza van een gebrek aan respect van Suarez, richting Anderlecht. " Het minste dat je kunt doen als je geblesseerd bent, is je werkgever komen uitleggen dat je nog geen honderd procent bent en dan samen beslissen wat je gaat doen. Nu is het een beetje de wereld op zijn kop. We zullen aan zijn centen zitten", waarschuwt Van Holsbeeck geïrriteerd.

"Of ik nog geloof in zijn terugkeer? De bal ligt in zijn kamp. Als je twee zware knieblessures gehad hebt, moet je de mentaliteit hebben van een Marcin Wasilewski, die getoond heeft dat je zelfs na een heel zware blessure nog een hoog niveau kunt halen. Ik denk dat het vooral het hoofd van Suarez zal zijn dat zal beslissen of hij ooit nog de voetballer wordt die we kennen", zegt de manager van de Belgen.

Update 13 februari 10.20 uur - Anderlecht deelt recordboete uit aan sterspeler
Matías Suarez loopt behoorlijk wat inkomsten mis. De sterspeler van Anderlecht hield zich niet aan zijn revalidatieschema voor zijn zware knieblessure en zal nu een maand geen salaris krijgen. Dat meldt Het Nieuwsblad. Suarez loopt nu naar verluidt 50.000 euro mis; Anderlecht deelde in de geschiedenis van de club nog nooit zo'n hoge boete uit.

Anderlecht moet Matías Suarez verplichten in België te blijven

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties