Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Anderlecht rondt duurste transfer in Belgisch voetbal af

Laatste update:

De 23-jarige Stanciu is een aanvallende middenvelder, die wordt overgenomen van Steaua Boekarest. Hij heeft zondag zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract en wordt maandag in Brussel verwacht. Dan zal hij gepresenteerd worden; voor dat moment lijkt Anderlecht de transfer nog niet te gaan bevestigen.

Stanciu (zevenvoudig Roemeens international) speelde drie jaar voor Steaua, dat de middenvelder in 2013 overnam van FC Vaslui. Daarvoor speelde de Roemeen nog voor Unirea Alba Iulia; Anderlecht wordt zijn eerste buitenlandse avontuur. Anderlecht was ook nog bezig met Markus Henriksen van AZ, maar hij lijkt naar Hull City te gaan.

Update 29 augustus 17.05 uur - Anderlecht rondt duurste transfer in Belgisch voetbal af
Anderlecht heeft de komst van Nicolae Nicusor Stanciu aangekondigd. De aanvallende middenvelder heeft voor vier jaar getekend en levert Steaua Boekarest niet 9,8 miljoen euro op, waarvan aanvankelijk werd uitgegaan, maar 7,8 miljoen. Die som kan door variabelen nog wel met twee miljoen oplopen, zo weet ProSport te melden. Stanciu was eerder in beeld bij onder meer Interanzionale, AC Milan en FK Krasnodar. Door zijn transfer lijkt Adam Maher van PSV niet langer in beeld te zijn bij Anderlecht.

Een goede aanwinst voor Anderlecht?

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
1
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
10
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties