Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Andrade bewijst fitheid en tekent tweejarig contract in Tilburg

Laatste update:

De 22-jarige centrale verdediger komt transfervrij over van Germinal Beerschot, dat vorige maand failliet werd verklaard. Hij is het broertje van voormalig PSV'er Stijn Wuytens, waarmee hij samenspeelde in de jeugd van de Eindhovense club. In 2011 keerde hij terug naar zijn geboorteland. Bij Willem II neemt hij de plek in van de gestopte Philipp Haastrup.

Naast Wuytens lijfde Willem II ook Gautum Kalpoe in. Het is echter nog onduidelijk of de verdediger in aanmerking komt voor een plek in de A-selectie. Dat geldt waarschijnlijk wel voor Bruno Andrade. De 24-jarige aanvaller kan binnenkort een contractaanbieding voor twee jaar tegemoet zien. Hij speelde eerder voor Helmond Sport en het Belgische vv Sint-Truiden. Andrade's landgenoot Renan Zanelli, een spelmaker, werkt de komende periode een trainingsstage af bij de Brabanders.

Update 23 juni 14.44 uur - Andrade bewijst fitheid en tekent tweejarig contract in Tilburg
Bruno Andrade mag zich binnenkort speler van Willem II noemen. De aanvaller heeft de afgelopen week bewezen fit genoeg te zijn en komt zodoende in aanmerking voor een tweejarig contract. De Braziliaan heeft alle noodzakelijke keuringen al achter de rug. Ook Renan Zanelli kan volgens het Brabants Dagblad eerdaags een meerjarige verbintenis ondertekenen.

Meer nieuws

De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
24
Girona verspeelt voorsprong in minuut 99 en geeft FC Barcelona hoop
1
Arjen Robben vindt het zeer knap dat FC Groningen binnen jaar terugkeert
0
Inter heeft Denzel Dumfries niet nodig om Frosinone te vermorzelen
1
Como keert na 21 jaar terug in Serie A; Jay Idzes naar play-offs met Venezia
10
FC Emmen en NAC Breda gaan de play-offs in; MVV vist achter het net
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties