Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Angeliño op weg naar Engeland: 'Het gaat definitief door'

Laatste update:

Manchester City had een terugkoopoptie in de overeenkomst met PSV opgenomen, die volgens de eerste berichten uit Engeland zes miljoen bedraagt. Zowel het Eindhovens Dagblad als De Telegraaf weet echter te melden dat de Eindhovenaren een bedrag van twaalf miljoen overhouden aan een vertrek van Angeliño naar Manchester City. Bij de kampioen van Engeland kan de Spaanse vleugelverdediger rekenen op een plaatsje in de A-selectie.

Het betekent wel dat PSV Angeliño moet laten gaan voor een aanzienlijk lager bedrag dan er bijvoorbeeld van een geïnteresseerde club als Paris Saint-Germain gevraagd had kunnen worden. Door de terugkoopoptie kon PSV de verdediger een jaar geleden echter wel voor een relatief bescheiden bedrag overnemen van Manchester City. The Citizens verlangden in eerste instantie tien miljoen, maar lieten Angeliño voor de helft vertrekken en namen een terugkoopoptie in de overeenkomst op.

Naast Angeliño vertrekt ook Daniel Schwaab deze zomer uit Eindhoven, terwijl men tevens rekening houdt met het vertrek van Steven Bergwijn en Hirving Lozano. Lyanco Vojnovic werd eerder al genoemd bij PSV, maar Torino laat hem volgens De Telegraaf niet voor minder dan tien miljoen gaan. Hetzelfde geldt voor Bruma van RB Leipzig, terwijl het de vraag is of Steven Berghuis (Feyenoord) en Diego Palacios (Aucas) haalbaar zijn. Door de naam van AZ-aanvaller Calvin Stengs is direct een streep gegaan bij PSV.

Update 18 juni 14.02 uur - Angeliño op weg naar Engeland: 'Het gaat definitief door'
Angeliño is momenteel in Engeland om zijn terugkeer naar Manchester City af te ronden, zo meldt FOX Sports. Rik Elfrink, PSV-watcher namens het Eindhovens Dagblad, bevestigt de aanstaande transfer op Twitter. "Angeliño is er bij PSV al niet meer bij. De verkoop aan Manchester City gaat definitief door", klinkt het.

Is Angeliño een versterking voor Manchester City?

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
0
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
2
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
1
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
7
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties