Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Antalyaspor reageert middels statement op geruchten over Eto'o

Laatste update:

"Laat ik je dit zeggen: vóór de komst van Demba Ba hadden we al contact met Eto'o, maar toen kozen we voor Ba. Iedereen heeft vorig seizoen kunnen zien wat Eto'o nog kan en hij blijft een gevaarlijke spits. Wat dat betreft zou ik hem best in mijn team willen hebben. Samuel heeft ook al gezegd voor Besiktas te willen spelen, maar dan wel op onze voorwaarden", aldus Orman.

Eto'o heeft bij Antalyaspor nog een contract tot de zomer van 2018, maar zou door een bepaalde clausule transfervrij de overstap kunnen maken naar de regerend kampioen van Turkije. Eto'o, die vorig seizoen twintig keer scoorde in de Süper Lig, moet bij Besiktas Mario Gómez opvolgen, die naar verluidt naar Borussia Dortmund gaat.

Update 26 juli 13.08 uur - Antalyaspor reageert middels statement op geruchten over Eto'o
Antalyaspor ontkent dat Samuel Eto'o voor een transfer staat. De Schorpioenen laten in een statement weten dat club en speler met elkaar verder willen gaan, ondanks de 'geruchten over onderhandelingen met Galatasaray, Besiktas en enkele andere clubs': "We willen benadrukken dat de directie van Antalyaspor niet de intentie heeft om het contract van Samuel te ontbinden en dat er geen aanbiedingen voor Samuel zijn binnengekomen", valt er in het communiqué te lezen.

Zou Samuel Eto'o een geschikte spits voor Besiktas zijn, denk je?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
16
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
2
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
15
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties