Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Argentijnse delegatie naar Eindhoven om transfer vlot te trekken'

Laatste update:

Door de wekenlange absentie van Jürgen Locadia was er mogelijk sprake van dat Romero al in januari de overstap zou maken, maar het Eindhovens Dagblad weet te melden dat de blessure van de aanvaller vooralsnog niets aan de plannen verandert. Romero komt alleen eerder naar de Eredivisie als PSV er op het laatste moment nog in slaagt om andere afspraken met de betrokken partijen te maken.

De Eindhovenaren proberen de mondeling gemaakte afspraken met het kamp-Romero en Vélez zo snel mogelijk rond te krijgen, maar zijn zich er ook van bewust dat deze details bij de afronding van een transfer mogelijke struikelblokken kunnen vormen. PSV betaalt naar verwachting tien miljoen euro voor Romero, waarvan een deel bestaat uit variabele bedragen die pas later hoeven te worden overgemaakt.

De regionale krant schrijft dat PSV de transfer op eigen kracht afrondt zonder daarbij hulp nodig te hebben van een kapitaalkrachtige buitenlandse club, waardoor Romero een van de duurste spelers uit de clubgeschiedenis wordt. De talentvolle spits kan in het Philips Stadion een contract tot medio 2023 signeren.

Update 14 december 21.11 uur - ''Man van tien miljoen euro' tekent vrijdag contract met PSV'
Niets staat een transfer van Maximiliano Romero naar PSV nog in de weg, zo meldt het Eindhovens Dagblad donderdagavond. Het management van de aanvaller van Vélez Sársfield heeft aan de regionale krant laten weten dat het contract met de Eindhovenaren vrijdag ondertekend zal worden. De beoogde samenwerking loopt medio 2023 ten einde en gaat in principe vanaf volgend jaar zomer in. De kosten van de transfer worden op maximaal tien miljoen euro geschat.

Update 15 december 23.11 uur - Signeersessie van Romero bij PSV loopt dagen vertraging op
De zaakwaarnemer van Maximiliano Romero liet donderdag weten dat het contract met PSV vrijdag zou worden getekend, maar de handtekeningen staan nog altijd niet op papier. Rolando Zarate verzekert nu tegenover het Eindhovens Dagblad dat alle betrokkenen akkoord zijn, maar dat de krabbels inderdaad wat langer op zich laten wachten. Er wordt pas volgende week witte rook verwacht.

Update 18 december 15.34 uur - 'Argentijnse delegatie naar Eindhoven om transfer vlot te trekken'
De transfer van Maximiliano Romero naar PSV hangt al geruime tijd in de lucht en volgens het Eindhovens Dagblad kan de officiële bevestiging van de komst van de spits nog enige dagen duren. De regionale krant meldt maandagmiddag dat een delegatie van Vélez Sarsfield naar Eindhoven komt om na een akkoord op hoofdlijnen de laatste details af te ronden. PSV is naar verluidt al wel helemaal rond met Romero zelf en gaat naar verwachting een bedrag van rond de tien miljoen euro voor hem neerleggen.

Denk jij dat Maximiliano Romero een versterking is voor PSV?

Meer nieuws

Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
9
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties