Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Arnautovic zaterdag gepresenteerd na succesvolle keuring'

Laatste update:

Nadat West Ham vorige week maandag een bod van zo'n zeventien miljoen euro had uitgebracht, diende Arnautovic een transferverzoek in vanwege 'een gebrek aan ambitie' bij Stoke City. Het voorstel werd echter afgeslagen en ook een tweede bod, van 22,5 miljoen euro, haalde het niet. Nu zouden de clubs echter alsnog bijna akkoord zijn.

Arnautovic speelt sinds medio 2013 bij Stoke, dat destijds ongeveer drie miljoen euro betaalde aan Werder Bremen. Waar de aanvaller eerder vooral in het nieuws was vanwege zijn opvallende gedrag op en buiten het veld, kwam Arnautovic bij de Premier League-club tot bloei. In vier seizoenen bij Stoke speelde hij 125 competitieduels, waarin hij 22 scoorde.

Update 18 juli 19:53 uur - 'Arnautovic rondt binnenlandse transfer voor 27 miljoen euro af'
Marko Arnautovic vervolgt zijn carrière vrijwel zeker bij West Ham United. Dinsdagmiddag meldden diverse Engelse media al dat de Londense club dicht bij de komst van de Oostenrijkse aanvaller van Stoke City was en inmiddels zou de deal volgens de BBC definitief beklonken zijn voor een som van 27 miljoen euro. Arnautovic tekende vorig jaar nog een nieuw, vierjarig contract, maar die verbintenis is nu dus afgekocht door West Ham, dat zich eerder op de dag al op huurbasis versterkte met Joe Hart.

Update 21 juli 12.14 uur - 'Arnautovic zaterdag gepresenteerd na succesvolle keuring'
Marko Arnautovic gaat Stoke City definitief verlaten voor West Ham United. Sky Sports meldt vrijdagavond dat de aanvaller de medische keuring bij the Hammers met succes heeft doorstaan. Zaterdag zet Arnautovic zijn handtekening onder een contract bij West Ham en wordt de transfer afgerond.

Denk jij dat deze transfer doorgaat?

Meer nieuws

Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
15
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties