Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Arsenal bereikt akkoord over transfersom van kleine 39 miljoen'

Laatste update:

Volgens BILD heeft Arsenal 25 miljoen euro geboden voor Xhaka, maar dat vindt men bij Gladbach niet genoeg. De nummer vier van de Bundesliga heeft reeds laten weten dat het zelf denkt aan een bedrag van rond de veertig miljoen euro en is dan ook erg teleurgesteld over het bod van Arsenal. Gladbach had een serieuzere poging verwacht, zo wordt althans beweerd.

De 23-jarige Xhaka nam afgelopen zaterdag al uitgebreid afscheid van zijn collega's en wil na vier jaar bij Gladbach gespeeld te hebben graag een nieuwe stap maken. De middenvelder hoopt zijn gewenste transfer al voor het EK te kunnen afronden, maar dan zal het bod van Arsenal nog flink verbeterd moeten worden. Xhaka heeft bij Gladbach nog een driejarig contract.

Update 20 mei 15.23 uur - 'Xhaka is al in Londen voor gesprekken met Arsenal en keuring'
Volgens BILD ligt het verschil tussen vraag en aanbod nog ver uit elkaar, maar Granit Xhaka lijkt erop te rekenen dat Arsenal en Borussia Mönchengladbach wel een akkoord zullen bereiken over een transfersom. Volgens The Independent is de middenvelder momenteel al in Londen, om te praten met Arsenal over een contract en voor de medische keuring. Xhaka wil dit graag snel achter de rug hebben, zodat hij zich vervolgens kan focussen op het EK.

Update 20 mei 18.03 uur - 'Arsenal bereikt akkoord over transfersom van kleine 39 miljoen'
Arsenal heeft met Borussia Mönchengladbach een akkoord bereikt over een transfersom voor Granit Xhaka. Volgens de BBC gaat het om een bedrag van omgerekend bijna 39 miljoen euro en is het de bedoeling dat de international van Zwitserland komend weekeinde medisch gekeurd wordt in Londen.

Granit Xhaka is veertig miljoen euro waard

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
8
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
35
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties