Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Arsenal legt toptalent van Europese opponent Ajax definitief vast

Laatste update:

Bielik was afgelopen weekend nog te gast in Noord-Duitsland, maar koos uiteindelijk toch voor Arsenal. "HSV bood me een beter contract aan, al scheelde het niet veel", zegt de middenvelder in Gazeta Wyborcza. "Maar ik wilde naar Arsenal om samen te werken met Arsène Wenger. Hij is een legende en echt the boss, zoals ze dat in Engeland noemen."

"In Hamburg zit een jonge coach en het doel van HSV voor dit seizoen is om degradatie te ontlopen", vervolgt Bielik. "Dat heeft ook meegespeeld in mijn beslissing om voor Arsenal te kiezen. Het zal moeilijker worden om door te breken bij Arsenal dan bij HSV, maar als ik daar binnen drie of vier jaar kan slagen, sta ik wel aan de top van de voetbalwereld. Arsenal is een van de grootste clubs van Europa en duidelijk groter dan HSV."

Martin Graiciar
Naast Krystian Bielik is ook de vijftienjarige Martin Graiciar op weg naar Arsenal. De aanvaller van Viktoria Plzen maakt dat zelf bekend via Facebook. "Vandaag ben ik voor het laatst op school, voordat ik naar Engeland vertrek", schrijft Graiciar. "Ik zal twee weken bij Arsenal blijven en ik zal daar medisch gekeurd worden. Ook zal ik twee wedstrijden bezoeken en meetrainen met het eerste elftal." Graiciar werd ook gevolgd door scouts van Real Madrid, zo claimen Tsjechische media.

Update 17 januari 14.42 uur - Zeventienjarige Pool sluit direct aan bij eerste van Arsenal
De transfer is nog niet helemaal in kannen en kruiken, maar wanneer Krystian Bielik zijn overgang naar Arsenal heeft afgerond, zal hij direct bij de selectie aansluiten. Dat heeft Arsène Wenger laten weten. "Hij is een gokje, maar met wat we van hem gezien hebben, denken we dat het een goede gok is", zei de coach. "Het is heel veel geld voor een speler als hij niet slaagt, maar als hij wel slaagt, halen we hem juist voor erg weinig binnen." Arsenal betaalt naar verluidt drie miljoen euro voor Bielik.

Update 21 januari 12.41 uur - Arsenal legt toptalent van Europese opponent Ajax definitief vast
Arsenal heeft Krystian Bielik definitief binnen. The Gunners maken op de officiële website melding van de komst van de zeventienjarige middenvelder uit Polen. Bielik wordt voor een niet openbaar gemaakt bedrag overgenomen van Legia Warschau, komende maand in de Europa League de tegenstander van Ajax. De Pools jeugdinternational debuteerde begin dit seizoen in de hoofdmacht van Legia.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties