Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Arsenal lijkt beet te hebben bij toptalent uit Polen

Laatste update:

Arsenal heeft te horen gekregen dat het bod verhoogd moet worden van twee miljoen euro naar drie miljoen euro. "We zijn in gesprek en hopelijk komen we tot een oplossing", zegt zaakwaarnemer Cezary Kucharski. Bielik zelf laat in de Poolse media optekenen dat hij zijn keuze al gemaakt heeft.

"Mijn keuze is gevallen op Arsenal en die keuze ga ik niet meer veranderen. Ik kijk uit naar een overeenkomst tussen de clubs, ik realiseer dat onderhandelingen tijd kosten. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat het gaat lukken", klinkt het.

Update 12 januari 23.15 uur - Arsenal-target bezoekt HSV: 'Hij kwam niet voor niets langs'
Krystian Bielik heeft aangegeven dat hij Legia Warschau 'alleen wil verruilen voor Arsenal', maar heeft nu ook een bezoek gebracht aan Hamburger SV. "Ik weet dat Arsenal interesse heeft, maar ik denk niet dat hij bluft als hij zegt dat hij ook aan HSV denkt", zegt Josef Zinnbauer, de coach van de Noord-Duitsers. "Hij kwam niet voor niets langs. Hij is een erg goede speler en zou uitstekend bij onze filosofie passen."

Update 15 januari 16.00 uur - Arsenal lijkt beet te hebben bij toptalent uit Polen
Arsenal lijkt Krystian Bielik beet te hebben. De zeventienjarige middenvelder van Legia Warchau, de tegenstander van Ajax in de Europa League, ondergaat vrijdag een medische keuring in Noord-Londen. Dat meldt Legia Warschau op de clubwebsite. "Ik ga naar Londen om mijn droom te verwezenlijken. Ik hoop dat ik spoedig een speler van Arsenal wordt", zegt de middenvelder zelf. In de strijd om de handtekening van de tiener wordt Hamburger SV afgetroefd door Arsenal.

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
149
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
25
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
18
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties