Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Arsenal maakt melding van komst concurrent van Szczesny

Laatste update:

Zodra de tournee van Arsenal door de Verenigde Staten voorbij is, zal de club de komst van Ospina bevestigen. Wenger kreeg zaterdag reeds vragen over de sluitpost, zoals wat voor rol hij voor de Zuid-Amerikaan in gedachten heeft. "Bij het begin van het seizoen zal Wojciech Szczesny eerste keus zijn, daarna komt het op presteren aan. Als hij (Ospina, red.) laat zien beter te zijn dan Szczesny, stel ik hem op."

Vorig seizoen begon Szczesny in 37 van de 38 Premier League-wedstrijden in de basis. Reservekeeper Lukasz Fabianski kwam pas op de slotdag aan bod tegen Norwich City. Wel mocht hij in het FA Cup-toernooi onder de lat staan en dat eindigde uiteindelijk in de winst van de beker. Daarnaast keepte Fabianski in de beide achtste finale-wedstrijden tegen Bayern München in de Champions League: nu staat hij onder contract bij Swansea City.

Update 27 juli 12.10 uur - Update: Arsenal maakt melding van komst concurrent van Szczesny
Als verwacht gaat Arsenal binnenkort David Ospina presenteren als nieuwste aanwinst. De Londenaren maken zondag middels hun officiële website bekend dat de 25-jarige doelman wordt overgenomen van Olympique Nice. The Gunners maken niet bekend voor hoe lang de sluitpost tekent en welke transfersom met de overgang gemoeid is. "Hij is een uitstekende doelman, met veel ervaring en een bewezen staat van dienst bij Nice en de Colombiaanse nationale ploeg", aldus coach Arsène Wenger.

Wie moet volgens jou eerste doelman worden van Arsenal?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties