Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Arsenal slaat bod van 54 miljoen euro van Manchester City af'

Laatste update:

Volgens de Engelse krant staan beide clubs inmiddels in contact en heeft Arsenal het bod uit Manchester in beraad. Sterling is het seizoen goed begonnen, maar Manchester City vermoedt dat er geen andere mogelijkheid is om Arsenal te overtuigen dan om de aanvaller in de deal te betrekken. De vermeende vraagprijs van 75 miljoen euro wordt immers te hoog bevonden door the Citizens. Het blijft volgens de Daily Mirror 'onwaarschijnlijk' dat Arsenal akkoord gaat met de verkoop van Sánchez.

Sterling maakte in de voorbereiding op het nieuwe seizoen indruk met doelpunten tegen Real Madrid, Tottenham Hotspur en West Ham United. In de tweede competitiewedstrijd van het seizoen deed Sterling de tweede helft mee tegen Everton en bezorgde hij zijn club een punt. Dat leverde Sterling zaterdag een basisplek op Bournemouth en opnieuw was hij van levensbelang: diep in de blessuretijd zorgde Sterling voor de 1-2. Door zijn doelpunt met het publiek te vieren liep hij wel tegen zijn tweede gele kaart op.

De Engelsman, die drie jaar geleden voor 62,5 miljoen euro overkwam van Liverpool, ligt nog drie seizoenen vast bij de Champions League-opponent van Feyenoord. Sánchez is volgens Sky Sports ongelukkig bij Arsenal, zeker na de oorwassing op bezoek bij Liverpool (4-0). De club kan de Chileen geen Champions League-voetbal bieden en Sánchez verlengt zijn aflopende contract voorlopig niet. De club ontkende dinsdagochtend in gesprek met Sky Sports echter dat Sánchez een transferverzoek heeft ingediend.

Update 29 augustus 22.56 uur - 'Arsenal slaat bod van 54 miljoen euro van Manchester City af'
De BBC en Sky Sports melden dinsdagavond dat Manchester City 54 miljoen euro heeft geboden voor Alexis Sánchez. De Chileen wil naar verluidt graag vertrekken bij Arsenal en zou een overgang naar the Citizens wel zien zitten, aangezien de club Champions League speelt. Arsenal neemt echter geen genoegen met die som en zou graag zien dat Raheem Sterling betrokken wordt in de deal. De Engelsman zou wel openstaan voor een vertrek naar the Gunners.

Zie je Alexis Sánchez naar Manchester City gaan?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
17
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
9
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
5
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
7
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties