Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Arsenal verplaatst kerstduel met Wolves noodgedwongen

Laatste update:

The Gunners spelen normaal gesproken op tweede kerstdag tegen de Engelse laagvlieger, maar door de voorgenomen staking in het openbaar vervoer wordt het duel mogelijk met een dag verplaatst, naar dinsdag 27 december. Arsenal weet dat duizenden supporters en medewerkers van de club hinder zullen ondervinden van de staking.

Ook Chelsea houdt de ontwikkelingen in de gaten. De ploeg van André Villas-Boas speelt op tweede kerstdag de stadsderby met Fulham, maar door de voorgenomen staking in Londen is het ook twijfelachtig of dit duel zal doorgaan. Er zijn naast Arsenal en Chelsea nog zes Londense ploegen die maandag thuisspelen, maar zij zijn niet actief in de Premier League.

Update 21 december 14:30 uur - Chelsea trekt zich niets aan van staking en speelt gewoon
Chelsea heeft, ondanks een voorgenomen staking in het openbaar vervoer in Londen, bekendgemaakt dat er op Tweede Kerstdag 'gewoon' gevoetbald wordt tegen stadsgenoot Fulham. "We hebben de consequenties bestudeerd en hebben overleg gehad met de lokale autoriteiten, de politie en de instanties die verantwoordelijk zijn voor het vervoer. We erkennen de plicht die we hebben ten opzichte van de supporters en zullen zorgen dat de veiligheid omtrent de stadsderby gegarandeerd is", luidt het officiële statement op de website van the Blues. Of het duel tussen Arsenal en Wolverhampton Wanderers doorgaat is nog niet bekend.

Update 22 december 11:08 uur - Arsenal verplaatst kerstduel met Wolves noodgedwongen
Chelsea komt ondanks een voorgenomen staking in het openbaar vervoer in Londen op maandag gewoon in actie tegen Fulham, maar Arsenal voelt zich genoodzaakt om haar thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers te verplaatsen. The Gunners laten op het digitale thuis weten dat het duel nu op dinsdag afgewerkt zal worden. "We bieden onze excuses aan voor mogelijke problemen die hierdoor veroorzaakt worden, maar we zijn van mening dat het de juiste beslissing is", laat Arsenal weten.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties