Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AS Roma betaalt miljoenen en huurt Turks international

Laatste update:

De twintigjarige Salih kwam op het vliegveld in Istanbul een paar verslaggevers tegen. "Ik vertrek naar Italië voor de medische keuring bij Roma", zo vertelde de aanvallende middenvelder. "Ik zal terugkeren naar Turkije met mijn contract op zak." Roma betaalt naar verluidt vier miljoen euro voor de twee jaar dat het Salih huurt; een definitieve transfer kost de club vervolgens nog elf miljoen euro.

In Italië wordt gesuggereerd dat Roma Salih direct aan Hellas wil verhuren, om de komst van Juan Iturbe mogelijk te maken. De jonge Turk zei daar zelf niets over. Salih speelde in het afgelopen seizoen zestien competitiewedstrijden voor Fenerbahçe, maar was maar twee keer basisspeler.

Update 7 juli 18.24 uur - AS Roma betaalt vijf miljoen en huurt Turks international
Salih Ucan speelt komend seizoen op huurbasis voor AS Roma. I Giallorossi maken via de officiële kanalen bekend dat de twintigjarige middenvelder voor een bedrag van 4,75 miljoen euro overkomt van Fenerbahçe en dat de huur door een optie met één jaar kosteloos kan worden verlengd. De Romeinen kunnen Salih, die één A-interland voor Turkije speelde, voor het seizoen 2016/17 tegen een bedrag van elf miljoen definitief vastleggen.

Salih Ucan is goed genoeg voor AS Roma

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties