Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AS Roma heeft Michel Bastos voor 1,1 miljoen euro binnen

Laatste update:

"Forza Roma! Ik ben erg blij om hier te zijn", vertelde Bastos bij zijn aankomst op het vliegveld van Rome. De Braziliaan genoot ook belangstelling van Napoli, maar koos ervoor om de Verenigde Arabische Emiraten in te ruilen voor Rome. Daar wordt hij herenigd met oefenmeester Rudi Garcia, die hij nog kent van hun gezamenlijke periode bij het Franse Lille.

Bastos gaat in de komende maanden 1,5 miljoen euro verdienen. AS Roma kan de ex-speler van Feyenoord, Excelsior en Schalke 04 aan het einde van het seizoen voor 3,5 miljoen euro overnemen. Het is de bedoeling dat hij maandag wordt gekeurd en daarna zal hij dinsdagavond bij het bekerduel tussen AS Roma en Juventus op de tribune plaatsnemen.

Update 20 januari 19.30 uur - AS Roma heeft Michel Bastos voor 1,1 miljoen euro binnen
Michel Bastos mag zich speler van AS Roma noemen. De Serie A-club maakt maandagavond bekend dat de vleugelspeler de rest van het seizoen van Al Ain wordt gehuurd, tegen betaling van 1,1 miljoen euro. De Braziliaan onderging maandag met succes een medische keuring. Aan het einde van het seizoen kan de Romeinse club een optie tot koop van 3,5 miljoen euro lichten.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties