Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AS Roma maakt komst van Tottenham-verdediger officieel

Laatste update:

Fazio is gearriveerd in Rome en poseerde op het vliegveld reeds met een sjaal van Roma. Hij zal voor een jaar gehuurd worden, met een optie tot koop van naar verluidt een kleine vijf miljoen euro. Twee jaar geleden betaalde Tottenham zelf nog zo'n tien miljoen euro voor de verdediger, dus de helft van deze transfersom is verdampt.

Roma was nog op zoek naar een extra verdediger, omdat Antonio Rüdiger voorlopig in de lappenmand zit. Mamadou Sakho van Liverpool was ook een optie, maar de Fransman bleek niet haalbaar te zijn, waardoor Fazio in beeld kwam. De 29-jarige verdediger heeft 3 interlands voor de Argentijnse nationale ploeg achter zijn naam staan.

Update 3 augustus 20.20 uur - AS Roma maakt komst van Tottenham-verdediger officieel
AS Roma heeft de komst van Federico Fazio aangekondigd. De Serie A-club laat via de officiële kanalen weten dat de verdediger van Tottenham Hotspur een seizoen wordt gehuurd, tegen betaling van 1,2 miljoen euro. Mochten de Romeinen de optie tot koop willen lichten, dan zal er 3,2 miljoen euro naar Londen moeten worden overgemaakt.

Federico Fazio is een mooie aanwinst voor AS Roma

Meer nieuws

Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
9
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
52
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties