Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AS Roma rondt komst van Vainqueur officieel af

Laatste update:

Vainqueur mocht door de roebelcrisis vertrekken bij Dynamo Moskou en zal volgens de Italiaanse media voor een miljoen euro gehuurd worden, met een optie tot koop van drieënhalf miljoen. De 26-jarige middenvelder is inmiddels gearriveerd in Rome, waar hij al poseerde met een sjaal van AS Roma. Nog deze zaterdag zal hij medisch gekeurd worden.

Vainqueur is een Fransman en krijgt bij Roma met Rudi Garcia te maken met een coach uit zijn vaderland. De middenvelder speelde voor Nancy en FC Nantes, voordat hij via Standard Luik vorig jaar bij Dynamo Moskou belandde. Na 28 competitiewedstrijden in de Russische competitie vervolgt hij zijn loopbaan nu bij Roma.

Update 31 augustus 11.07 uur - AS Roma rondt komst van Vainqueur officieel af
William Vainqueur is vertrokken van Dynamo Moskou naar AS Roma. De Russische club maakt op de eigen website bekend dat de 26-jarige middenvelder op huurbasis de overstap maakt naar het Stadio Olimpico, met een optie tot koop. Dynamo wenst Vainqueur veel succes in de Serie A, en doet verder geen mededelingen over de bedragen die zijn gemoeid met zijn vertrek. De Italiaanse media geven aan dat Roma de Fransman voor een miljoen euro huurt: men kan hem permanent aankopen voor drieënhalf miljoen euro. Vainqueur moet de selectie verbreden omdat Roma voorlopig nog niet kan beschikken over Kevin Strootman.

William Vainqueur gaat definitief op huurbasis bij AS Roma aan de slag. Dynamo Moskou verhuurt de middenvelder voor een miljoen euro aan de Serie A-club, die 3,5 miljoen euro moet betalen als men tot een definitieve overname wil overgaan. #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties