Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AS Roma telt vijf miljoen euro neer voor Lyon-aanvoerder

Laatste update:

Zaakwaarnemer Frederic Guerra liet eerder op de dag via Twitter al weten dat er overeenstemming was bereikt en dat zijn cliënt aanstaande maandag wordt gekeurd in het Stadio Olimpico. De 28-jarige Gonalons heeft nu nog een contract voor één seizoen bij Lyon en in de Serie A ligt er voor hem een vierjarige verbintenis klaar.

De aanvoerder speelt sinds zijn elfde voor les Gones en kwam er tot dertien doelpunten en twaalf assists in 334 officiële wedstrijden. Hij won met de club de Coupe de France en de Trophée des Champions. Roma legde deze zomer ook al Rick Karsdorp, Bruno Peres, Juan Jesus, Mário Rui, Héctor Moreno, Federico Fazio en Lorenzo Pellegrini vast.

Update maandag 3 juli 19.28 uur - AS Roma telt vijf miljoen euro neer voor Lyon-aanvoerder
Olympique Lyon maakte vorige week het vertrek van Maxime Gonalons naar AS Roma al bekend, maar nu hebben ook de Italianen de komst van de Franse middenvelder bevestigd. Roma laat via de clubwebsite weten dat er vijf miljoen euro is betaald en de international een contract tot medio 2021 heeft getekend. "Ik heb geen moment getwijfeld", laat de aanwinst weten. "Ik heb hoge verwachtingen van dit avontuur." Technisch directeur Monci is blij met de komst van Gonalons. "Een speler van internationaal niveau. Hij voegt ervaring en persoonlijkheid toe aan onze selectie."

Een goede aanwinst voor AS Roma?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties