Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AS Roma versterkt zich met 'een van de grootste talenten van Europa'

Laatste update:

De drievoudig international van Kroatië was ook in beeld bij onder meer Liverpool, Arsenal en Manchester City, maar heeft zo goed als zeker gekozen voor i Giallorossi. Hij vloog zaterdag met Croatia Airlines van Zagreb naar Rome en werd door Italiaanse media gespot op vliegveld Fiumicino.

Coric, die met zijn vader en zaakwaarnemer op Fiumicino landde, gaat zaterdagavond nog in gesprek met Monchi. De sportief directeur heeft naar verluidt een vijfjarig contract met een jaarsalaris van iets meer dan een miljoen euro klaarliggen voor de 21-jarige Coric.

Coric speelde voor Dragovoljac, NK Zagreb en Red Bull Salzburg, maar maakte in de zomer van 2014 de overstap naar Dinamo Zagreb. In dienst van laatstgenoemde club kwam hij tot 23 doelpunten en 24 assists in 143 wedstrijden. Zijn contract in het Maksimir Stadion loopt officieel nog tot de zomer van 2022 door.

Update 28 mei 15.10 uur - AS Roma versterkt zich met 'een van de grootste talenten van Europa'
Ante Coric vervolgt zijn loopbaan bij AS Roma, zo maakt de club via officiële kanalen bekend. De 21-jarige aanvallende middenvelder heeft in Rome een vijfjarig contract ondertekent en gaat naar verluidt 1,2 miljoen euro per jaar verdienen. Dinamo Zagreb houdt een bedrag van zes miljoen euro, exclusief variabelen, over aan de transfer van Coric. De Kroatische topclub heeft tevens een doorverkooppercentage van tien procent bedongen. "Ik ga er vanuit dat we een van de grootste talenten van Europa hebben binnengehaald. Bij Roma kan Ante zich de komende jaren verder ontwikkelen", laat sportief directeur Monchi op de website van AS Roma weten.

Een goede aanwinst voor AS Roma?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
1
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
0
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
4
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
30

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties